Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Ivedili çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı doğru dürüst esenlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parotağ.

Yangın merdivenlerinin yararlanmaı, can emniyetliğinin risk şeşnda evetğu ivedili durumlar kadar zaruri durumlarla sınırlandırılmalıdır. Yangın merdiveni modelleri tasarlayan ve üreten firmalar, yangın emniyetliği yönergelerinde belirtilen kural ve yönetmeliklere uymalıdır.

 60dk ve 120dk gibi vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için fen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Başkaca, ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, müsait şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın kapısının (acil çıkış kapkaloriın) esas amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide bünyelmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir berkndaki yaman, yangın, gaz yağı vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu olumsuz koşulların başka katlara intikalini kösteklemek yahut olabilir evetğu kadar geciktirmektir.

Yangın veya acil durum vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca tahliye edilmesi ciğerin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Gerek bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak aşağıda ülke saha illere hizmet vermekteyiz.

Hamiş: Haberde adı Yangın Kapısı Fiyatları sabık şirket isimleri ve yangın bapsı fiyatları, referans olarak makaslamaklmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Çıkış mesafelerinin kapıdan düzenındığı çatı kullanım sınıflarında, bir koridor kucakindeki 2 yangın merdiveni arasındaki aralık, yağmurlama sistemi olmayan gestaltlarda koridor uzunluğunun nimsından ve yağmurlama sistemi olan dokumalarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca olamaz.

Yangın bapları kullanım yerına gereğince, rengine bakılırsa evet da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok sık kullanılan model sınıflandırması Yangın Kapısı süflidaki gibidir

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir cenahının vazıh olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda kişi kayıplarının olma ihtimali Yangın Çıkış Kapısı sağlam oranda düşmektedir.

Özellikle duygun ve muteber materyallerin olduğu odaların kapılarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten henüz mualla mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Report this wiki page